Vi løser en bred vifte af opgaver

Du kan bruge os til alt fra de små opgaver – fx at sætte spots op i din gang eller sætte ekstra stikkontakter op på arbejdspladsen – til de store opgaver, hvor vi kommer med den komplette og helt rigtige løsning til dig. Hos Micali El A/S er vi specialister i:

  • Serviceopgaver
  • ABA-anlæg
  •  Modernisering – hovedentrepriser
  • Adgangskontrol og porttelefoni
  • Bolig- og industrivaskerier
Vi tilbyder
ABA Anlæg
Flere og flere af vores erhvervskunder retter fokus mod brandalarmanlæg. Hos Micali-El A/S er vi Esmi-uddannet og specialister i ABA anlæg og er således i stand til både at levere, installere og servicere professionelle brandalarmanlæg.
Ejendomsservice
Vores 25 servicevogne er udstyret med alle gængse reservedele, og vi kan således klare de fleste opgaver på stedet. Det gør os i stand til at køre direkte til dig for at løse de fleste opgaver. Vi tilbyder døgnservice året rundt.
Electrolux vaskerier
I 17 år har vi været certificeret Electrolux servicepartner. Seks af vores medarbejdere er specialister i modernisering af vaskerier, hvilket tilsammen er blevet til over 400 af slagsen siden 1996.
ADK/Adgangskontrol
Med Adgangskontrol (ADK) kan man bestemme hvilke områder beboere/medarbejderne skal have adgang til. Med et adgangskontrolsystem, kan systemnøglerne endelig afskaffes, og adgange kan nemt administreres elektronisk.
Avancerede opgaver
Vi sørger for løbende at have efteruddannede medarbejdere, som kan varetage mere komplicerede og teknisk krævende arbejdsopgaver. El faget er konstant i udvikling, så dette område sætter vi højt på dagsorden.
Faglærte og lærlinge
De fleste af vores medarbejdere er faglærte elektrikere, og består af en masse forskellige specialister inden for fagets mange områder. Vi har løbende 6-8 lærlinge, så vi sikrer, at der uddannes elektrikere til branchen.