Referencer

Referencer

Projekter & Samarbejdspartnere

Micali EL har et professionelt samarbejde med virksomheder såsom Nordstern og M. Goldschmidt Ejendomme i forbindelse med diverse omfattende renoveringsprojekter, ejendomsadministration og hovedentrepriser.

Vores kunder spænder fra sociale og private boligselskaber til hoteller og kommuner. Micali EL samarbejder bl.a. med og har udført arbejde for Absalon Hoteller, Jansens Ejendomme, KAB, Bo-Vest, Lejerbo, Christoffersen & Knudsen og Hellerup Park Lane.

Herudover har Micali EL et tæt og professionelt samarbejde med Electrolux, hvor et fast team sikrer renovering og opførelse bolig- og industrivaskerier igennem de sidste 25 år på hele Sjælland inkl. totalrenovering af Rigshospitalets vaskeri.

Electrolux Professional

Electrolux Professional er blandt verdens førende producenter af industrielt vaskeudstyr og løsninger til professionelle storkøkkener. Den helt rette samarbejdspartner er afgørende vigtig for os, og Electrolux har derfor igennem en årrække samarbejdet fast med Micali EL.

”I et fast samarbejde med Micali EL ved vi er der er styr på tingene ude hos kunden. Det giver os tryghed i vores arbejde”
Tina Sjælland, Teamleder, Electrolux Professional.


Micali EL løfter og løser altid opgaven professionelt, og de går ikke fra stedet, før den er løst. Vi er enormt glade for samarbejdet. Det er vigtigt for os i et tæt samarbejdet, at vi kan stole trygt på vores samarbejdspartnere, da de er vores repræsentanter ude hos kunden. Med Micali EL som vores forlængede arm ude hos kunden ved vi, at opgaven er i trygge hænder, da vi har faste montører, som er ærekære omkring deres arbejde, og vi har stor respekt for deres arbejdsindsats. De er gode til at planlægge og vender altid tilbage med god feedback. I et samarbejde med Micali EL hjælper vi hinanden, og tingene er bare i orden. Altid.


Electrolux Professional

M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Vækst og optimal udnyttelse af potentialer er omdrejningspunktet hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S og koncernens selskaber. Hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S stræber vi efter værdierne: styrken, viljen og evnen, hvilket naturligvis skal reflekteres i vores valg af samarbejdspartner.

 

”Hos Goldschmidt forventer vi en høj standard – og i et professionelt samarbejde med MICALI EL er intet overladt til tilfældighederne”

Christian Bertelsen, Viceadministrerende direktør, M. Goldschmidt Holding A/S.

 

Hos Goldschmidt forventer vi en høj standard af kvalitetsarbejde til den rigtige pris samt rettidig aflevering. Igennem rigtig mange år har vi trygt kunnet stole på dette i et samarbejde med MICALI EL som vores faste EL-samarbejdspartner både i forbindelse med ejendomsudvikling og drift. En samarbejdspartner for os kræver en vis størrelse med mandskab, der kan rykke ud, når strømmen eksempelvis går om natten. Det har MICALI EL, og det giver os tryghed i et godt og professionelt samarbejde.

For os er det også vigtigt, at håndværkerne kommer i rene biler, har rent tøj på og husker at tage skoene af, når de kommer inden for. Det har MICALI ELs medarbejdere helt styr på. De er tillidsfulde, præsentable og kan også begå sig på de bonede gulve.


M. Goldschmidt Holding A/S

Galleri

NU udfører vi også installation af Smart Home – Niko Home installation Niko Danmark.
SE videoen af det gennemført flotte sommerhus. Vi har været heldige at få lov til at stå for el arbejdet og installation af Smart Home

Lad os høre fra dig!

Kontakt os gerne hvis du ønsker mere information.

Du kan enten udfylde formularen, sende en e-mail til mail@micali-el.dk eller ringe direkte til os på 43 99 06 66.