Elektriker med fokus på kvalitet og service

Siden 1996, hvor virksomheden blev grundlagt, har vi løst store og små opgaver. Vi er vokset fra 5 elektrikere til 40 højt kvalificerede medarbejdere med en bred kompetence inden for el-faget. Med 25 servicevogne er vi i stand til altid at være tæt på vores kunder på hele Sjælland og i København..

Vi ved, at valget af en elektriker er en tillidssag. Du har brug for en samarbejdspartner, som forstår dig og dine behov, og som kan løse din opgave, uanset om den er stor eller lille. Vi går op i at skabe en god relation med alle vores kunder – selvfølgelig også dig. For jo bedre du kender os – og vi dig – jo bedre kan vi hjælpe dig med at få lige præcis den løsning, der passer bedst til dig.

Vaskerier

Glade kunder

Hovedentrepriser

Døgnservice

Sådan sikrer vi kvaliteten og fremtiden

Hos Micali El A/S har vi det lovpligtige kvalitetsstyringssystem, så du altid er garanteret et højt sikkerheds- og kvalitetsniveau. De fleste af vores medarbejdere er faguddannede elektrikere, men el-faget er i disse år inde i en rivende udvikling og vi ansætter kun de bedste specialister inden for fagets mange områder. Desuden sørger vi for, at vores medarbejdere løbende deltager i målrettet efteruddannelse, således at vi til enhver tid er en interessant og seriøs samarbejdspartner.

Vi tager del i ansvaret for at sikre branchen i fremtiden. Derfor har vi løbende 6-8 lærlinge, så vi sikrer, at der løbende uddannes elektrikere til branchen.