Om Micali El

Om os

Din professionelle El-samarbejdspartner

Siden 1996, hvor Micali El blev grundlagt, har virksomheden løst store og små opgaver. Vi sætter en stolthed i professionelt håndværk og er vokset fra 5 elektrikere til mere end 90 højt kvalificerede medarbejdere med kompetencer og specialisering inden for el-faget inkl. ejendomsservice, El sikring og service, ABA-anlæg, integrering af smart home, hovedentrepriser, opsætning af solceller mm. Læs mere om det vi tilbyder her. 

Micali El har fokus på bæredygtige løsninger i form af vedvarende energi, grønne tiltag og materialevalg – både på arbejdspladsen og hos dig som kunde. Derudover er det vigtigt for os, at vi tager et socialt ansvar og altid har flere lærlinge under uddannelse samt et stærkt fokus på vores ansatte, velfungerende teams og et godt arbejdsklima.

Micali El ved at valget af samarbejdspartner er en tillidssag, og i vores arbejde har vi fokus på netop din virksomhed og dine behov. Den gode kunderelation er vigtig for os, og vi er stolte over både vores professionelle håndværk, kundetilpassede løsninger samt vores dygtige og kundevendte medarbejdere. Micali El hjælper derfor dig og din virksomhed med at komme i mål med den rette løsning. Og med mere end 40 servicevogne er Micali El i stand til altid at være tæt på dig som kunde i København og det øvrige Sjælland…

Professionelt samarbejde der bare fungerer…

”I et fast samarbejde med Micali El ved vi, at der er styr på tingene ude hos kunden. Det giver os tryghed i vores arbejde”

Tina Sjælland, Teamleder, Electrolux Professional.

Micali El har et tæt og professionelt samarbejde med Electrolux Professional. Vi har opført og renoveret vaskeriet på tværs af Sjælland igennem mere end 25 år inkl. totalrenovering af Rigshospitals vaskeri.

Læs mere om vores samarbejde med Electrolux Professional her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Sådan sikrer vi kvaliteten og fremtiden

Hos Micali El A/S har vi det lovpligtige kvalitetsstyringssystem, så du altid er garanteret et højt sikkerheds- og kvalitetsniveau. Vi er i dag mere end 90 højt kvalificeret medarbejdere. El-faget er ALTID i rivende udvikling, og vi bestræber os på at ansætte de bedste specialister inden for fagets mange områder. Vi sørger for, at vores medarbejdere løbende deltager i målrettet uddannelse og træning, således at vi til enhver tid er en interessant og seriøs samarbejdspartner.

Vi tager del i ansvaret for at sikre branchen i fremtiden. Derfor har vi løbende omkring 16 lærlinge, så vi sikrer, at der løbende uddannes elektrikere til branchen.

Lad os høre fra dig!

Kontakt os gerne hvis du ønsker mere information.

Du kan enten udfylde formularen, sende en e-mail til mail@micali-el.dk eller ringe direkte til os på 43 99 06 66.