Om Micali El

Om os

Elektriker med fokus på kvalitet og service

Siden 1996, hvor virksomheden blev grundlagt, har vi løst store og små opgaver. Vi er vokset fra 5 elektrikere til mere end 90 højt kvalificerede medarbejdere med en bred kompetence inden for el-faget. Vi tager socialt ansvar og har derfor altid flere lærlinge under uddannelse. Med mere end 40 servicevogne er vi i stand til altid at være tæt på vores kunder i København og det øvrige Sjælland.

Vi ved, at valget af en elektriker er en tillidssag. Du har brug for en samarbejdspartner, som forstår dig og dine behov, og som kan løse din opgave, uanset om den er stor eller lille. Vi går op i at skabe en god relation med alle vores kunder – selvfølgelig også dig. For jo bedre du kender os – og vi dig – jo bedre kan vi hjælpe dig med at få lige præcis den løsning, der passer bedst til dig.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Sådan sikrer vi kvaliteten og fremtiden

Hos Micali El A/S har vi det lovpligtige kvalitetsstyringssystem, så du altid er garanteret et højt sikkerheds- og kvalitetsniveau. Vi er i dag mere end 65 højt kvalificeret medarbejdere. El-faget er ALTID i rivende udvikling, og vi bestræber os på at ansætte de bedste specialister inden for fagets mange områder. Vi sørger for, at vores medarbejdere løbende deltager i målrettet uddannelse og træning, således at vi til enhver tid er en interessant og seriøs samarbejdspartner.

Vi tager del i ansvaret for at sikre branchen i fremtiden. Derfor har vi løbende omkring 10 lærlinge, så vi sikrer, at der løbende uddannes elektrikere til branchen.

Lad os høre fra dig!

Igennem vores mange års erfaring har vi udført lidt af hvert og besvaret et hav af forespørgsler. Der er derfor ingen forespørgsler vi ikke kan tage os af. Lad os endelig høre fra dig, udfyld formularen eller send en mail til mail@micali-el.dk og vi vender straks tilbage!
Du kan også ringe til os på 43 99 06 66.